Om mig


 

poul_profil_pix_rt

Jeg er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2006 og har siden endt uddannelse arbejdet som stillbilledfotograf, videoproducer og underviser over det meste af verden. Jeg har gennemgået Hostile Environment and Awareness Training Course og er vandt til at producere og varetage større produktioner på egen hånd – globalt.

I 2006 grundlagde jeg det internationale storytelling-kollektiv Bombay Flying Club som fokuserer på original, fortællende og visuel journalistik. Sammen med mine kollegaer har jeg gennem årene filmet og produceret kortere dokumentarfilm og interaktive webproduktioner fra lande som Indien, Maldiverne, Etiopien, Nepal og Nordirland. Derudover har jeg arbejdet som fotograf på opgaver i bla. Uganda, Sri Lanka, Jordan, Ukraine, Libanon og Indonesien.


•  6 priser i Årets Pressefoto

førstepris i Picture of The Year International i USA, 2012

• jurymedlem i World Press Photo Multimedia Contest i Amsterdam, Holland, 2012

• jurymedlem i Årets Pressefoto, Danmark, 2014


Jeg fotograferer og filmer for danske og internationale magasiner, medier, virksomheder og NGOer gennem bureauet Montgomery, hvor jeg pt. er ansat. Derudover har jeg undervist i videodokumentar-produktion og i storytelling på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt på udenlandske Masterclasses i mere end ti år.